De Wintershow Zwolle: wie heeft de mooiste koe van Oost Nederland!

Op woensdag 20 februari 2019 is iedereen weer van harte welkom op de 17e editie van de Wintershow Zwolle in de Zwolse IJsselhallen. Deze tweejaarlijkse Wintershow is met een opgave van 230 koeien de grootste regionale koeienkeuring in Nederland en wordt georganiseerd door de gezamenlijke veeteeltstudieclubs uit Overijssel, Noordwest-Gelderland en Roodbont-Overijssel en Noord-Nederland.
Nieuw in deze editie is dat er voor zowel rood- als zwartbont dieren zijn opgegeven voor een aparte productieklasse. Deze koeien hebben meer dan 60.000 kg melk hebben geproduceerd. De hoogste producente zit inmiddels al over de 100.000kg! Met deze twee rubrieken onderstrepen we de duurzaamheid van de Nederlandse veestapel nog eens extra.

Naast de keuring is er de gehele dag een vakbeurs met ruim twintig standhouders van agrarische toeleveranciers, adviesbedrijven, agrarische bouwbedrijven etc...

Wij hopen u op 20 februari te mogen begroeten in de IJsselhallen. De hallen zijn open van 9.00 – 16.00 uur. Zowel het parkeren als de entree zijn gratis (met dank aan onze sponsoren!) Een catalogus kost € 10,-. Deze keer valt de Wintershow in de week van de voorjaarsvakantie (voor regio Noord). Hierdoor kunt u met uw kinderen, familie of kennissen er een gezellig uitje van maken. U bent welkom!

Voor uitslagen, video's en foto's kunt u terecht op de pagina KEURING in de blauwe balk.

Met de blauwe navigatiebalk hierboven kunt u naar de gewenste pagina.

Algemeen Kampioene 114 Dkr Bulona Lotta-Hill Shottle 41
Mts JW en GJW Steegink-vd Berg Okkenbroek
Algemeen Kampioene 230 Geertje 408 Poos Stadel Classic
Mts H en L van Boven-Timmerman Staphorst